0   /   100

ADYLIGET

MINDEN NAP: 8-20

PROGRAMOK

AUTÓKOZMETIKA

FLOTTAKEZELÉS

Vállaljuk céged flottakezelését akár egyedi igények alapján. Mi biztosítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételekkel üzemeltethesd flottádat, mert tudjuk hogy mennyire fontos a költséghatékonyság valamint az autók értékének megőrzése. Akár hozom-viszem szolgáltatást is tudunk nyújtani kedvező fizetési feltételek mellett.

További információt és ajánlatot az alábbi e-mail címen tudsz kérni:

XPEL KAROSSZÉRIAVÉDŐ FÓLIÁZÁS

Védd autód értékét a kavicsfelverődések ellen, víztaszító hatású sárgulásmentes átlátszó fóliával. Öngyógyítú hatású, könnyebb tisztítást eredményez, valamint sokkal egyszerűbb a bogármaradványok eltávolítása is. Az XPEL a világ egyik vezető fólia gyártója, valamint a fóliák vágásához a piacon jelenleg elérhető legjobb Graphtec vágóplottert használjuk. Az általtunk telepített fóliákra 10 év garanciát vállalunk.

További információt és ajánlatot az alábbi telefonszámon tudsz kérni:

+36 20 460 7050

 

MODESTA KERÁMIA KEZELÉS

A Modesta kerámia kezelés alkalmával egy az autóipari lakkoknál kémiailag és fizikailag jóval ellenállóbb bevonatot viszünk fel az autó fényezésére, mely hosszútávon véd az időjárás megpróbáltatásaitól, a madárpiszok és bogármaradványok maró hatásaitól. Jelentősen megkönnyíti a tisztítást, valamint ritkább és finomabb tisztítási módszerek alkalmazását teszi lehetővé ami által minimálisra csökkenthetjük a mosás közbeni sérülések kialakulásának esélyét. Emellett víztaszító hatást eredményez, valamint autód felületének a fénye és csillogása is megmarad.

További információt és ajánlatot az alábbi telefonszámon tudsz kérni:

+36 20 460 7050  

 

TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYA

Mosass nálunk kedvedre és a kért szolgáltatást pontokkal jutalmazzuk.

Minden igénybevett szolgáltatás 5%-át pontokban jóváírjuk törzsvásárlói kártyádon.

Összegyűjtött pontjaidat bármikor beválthatod következő autóápolási szolgáltatásod alkalmával.